• Anping Tiantai Metal Products Co., Ltd.
  Andy Simpson
  Είμαι μακροπρόθεσμος συνεργάτης αυτού του εργοστασίου. Ήμουν σε ένα ταξίδι τομέων. Το εργοστάσιο είναι ισχυρό και η ποιότητα κιγκλιδωμάτων είναι πολύ υψηλή. Συνεργάστηκα με αυτόν τον προμηθευτή κιγκλιδωμάτων το 2017. Αυτό που με εξέπληξε ήταν ότι αυτό το εργοστάσιο ήταν πολύ ισχυρό, και ήταν επίσης ένα από τα τοπ τοπικά εργοστάσια κιγκλιδωμάτων.
 • Anping Tiantai Metal Products Co., Ltd.
  David Zhang
  Ο πελάτης μου μου είπε ότι ήταν πολύ ομαλό. Η ταχύτητα παράδοσης είναι επίσης πολύ γρήγορη, θα λάβω τα αγαθά τη 7η ημέρα της διαταγής. Και τα αγαθά είναι ανέξοδα και κατάλληλα.
 • Anping Tiantai Metal Products Co., Ltd.
  Ajay Parate
  Έχω τοποθετήσει ένα oeder σε αυτό το εργοστάσιο για το κιγκλίδωμα FRP. Η υπηρεσία είναι καλή και το κιγκλίδωμα είναι perfact. Θα έρθω πάλι.

Η LTA καυτή εμβύθιση γαλβάνισε το μη επεξεργασμένο ανοξείδωτο κιγκλίδωμα φραγμών για την κάλυψη αποξηράνσεων γεφυρών Decking επιφανειών οχημάτων

Τόπος καταγωγής Κίνα Anping
Μάρκα TT
Πιστοποίηση ISO 9001
Αριθμό μοντέλου Q235
Ποσότητα παραγγελίας min 50sqm
Συσκευασία λεπτομέρειες Η ξύλινη παλέτα/η παλέτα χάλυβα ή ως Customar απαιτεί
Χρόνος παράδοσης 15days
Όροι πληρωμής T/T, L/C, D/A, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς 500sq.m ανά ημέρες

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
σύσταση Ανοξείδωτο Υλικό Χάλυβας, Q235
Τύπος Σαφές κιγκλίδωμα φραγμών, κομμένο οδοντωτά κιγκλίδωμα φραγμών, που κόβεται οδοντωτά Εφαρμογή Πάτωμα, διάβαση πεζών, βήμα σκαλοπατιών, γέφυρα
Χρώμα Ασήμι, ο Μαύρος, ασήμι ή ως απαίτησή σας Πρότυπα ISO9001
Μέγεθος Προσαρμοσμένος
Υψηλό φως

μη επεξεργασμένο ανοξείδωτο κιγκλίδωμα φραγμών

,

astm ανοξείδωτο κιγκλίδωμα φραγμών a569

,

astm μη επεξεργασμένη σχάρα καλωδίων ανοξείδωτου

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Επιφάνειες οχημάτων: Decking, γέφυρες και κιγκλίδωμα οδοστρωμάτων

Το κιγκλίδωμα γεφυρών και οδοστρωμάτων είναι συχνά απαραίτητο για την ενίσχυση των επιφανειών. Τα οδοστρώματα και οι γέφυρες παίρνουν πολλή βαριά χρήση, είτε από τη σταθερή φθορά λόγω χρήσης από τα οχήματα είτε τις φυσικές δυνάμεις όπως τη δυνατή βροχή, το χιόνι, και τις υπερβολικά χαμηλές θερμοκρασίες. Ενώ οι επιφάνειες οχημάτων χτίζονται, χρειάζονται τα σωστές υλικά και την κατασκευή.

Στην Α.Ε. χάλυβα ειδικότητας του Marco, έχουμε τα ποιοτικά υλικά και τα προϊόντα που χρειάζεστε για επόμενοι τη decking και ξύνοντας εργασία σας σε ένα οδόστρωμα ή μια γέφυρα.

Γέφυρα Decking

Το Decking ενισχύει τους δρόμους και τις γέφυρες με την υποστήριξη του βάρους τους. Όταν έχετε τους τόνους του βάρους ανά πάσα στιγμή σε έναν δρόμο ή μια γέφυρα, εκείνη η υποστήριξη είναι βασική. Ένα εσφαλμένα υποστηριγμένη οδόστρωμα ή μια γέφυρα οδηγεί σε μια πιθανή καταστροφή.

Το Decking κατασκευάζεται με τη δημιουργία μιας σχάρας με τους reticulated φραγμούς μεταξύ δύο φερόντων φραγμών. Δίνει μια εμφάνιση μιας σειράς καμπυλών κουδουνιών μεταξύ δύο ευθέων φραγμών. Αυτό το σχέδιο παίρνει την ορμή των πιέσεων εμπειρία οδοστρωμάτων ή γεφυρών κάθε μέρα.

Θέλετε και το κιγκλίδωμα οδοστρωμάτων σας για να είστε σκληρό. Με οποιοδήποτε κατασκευαστικό πρόγραμμα, η δύναμη και η κατασκευή των υλικών σας είναι βασικές. Οποιοδήποτε ατελές κομμάτι στο σχέδιο θα μπορούσε να συμβιβάσει την ολόκληρη δομή.

Το κιγκλίδωμα χάλυβα από το χάλυβα ειδικότητας του Marco θα κάνει το πρόγραμμα επιφάνειας γεφυρών σας ή οχημάτων ισχυρότερο. Με την εμπειρία και τα προϊόντα και τα υλικά κορυφαίας ποιότητας μας, το οδόστρωμα ή η γέφυρά σας θα έχει την ανώτερες δύναμη και τη διάρκεια.

Γέφυρες και κιγκλίδωμα οδοστρωμάτων

Οι γέφυρες και το κιγκλίδωμα οδοστρωμάτων είναι ιδανικές για τη χρήση στις υψηλές περιοχές κυκλοφορίας, όπως οι δρόμοι. Το καρφωμένο κιγκλίδωμα φραγμών χρησιμοποιείται συνήθως στις γέφυρες και τα οδοστρώματα λόγω της διάρκειάς του. Οι φραγμοί είναι ανθεκτικοί στο κούμπωμα και μειώνουν την πίεση που οδηγεί κανονικά στις κοινές αποτυχίες.

2.Specification

Κοινή προδιαγραφή του κιγκλιδώματος χάλυβα
Παρατηρήσεις: Το ειδικό υλικό, υψηλό επίστρωμα ψευδάργυρου και το νέο ύφος μπορούν να προσαρμοστούν.
Υλικά πρότυπα

ASTM A36, A1011, A569, Q235, S275JR, ανοξείδωτο 304/316,

Ήπιος χάλυβας & χάλυβας χαμηλού άνθρακα, κ.λπ.

Φέρων φραγμός

(Πλάτος Χ πάχος)

25x3, 25x4, 25x4.5, 25x5, 30x3, 30x4, 30x4.5, 30x5, 32x5, 40x5, 50x5, 65x5, 75x6, 75x10 ..... 100 x10mm κ.λπ.

Φράζω: 25x5x3, 30x5x3, 32x5x3, 40x5x3 κ.λπ.

Αμερικανικά πρότυπα: 1 ' x3/16», 1 1/4 ' x3/16», 1 1/2 ' x3/16», 1 ' x1/4», 1 1/4 ' x1/4», 1 1/2 ' x1/4», 1 ' x1/8», 1 1/4 ' x1/8», 1 1/2 ' x1/8» κ.λπ.

Φέρουσα πίσσα φραγμών

12.5, 15, 20, 23,85, 25, 30, 30,16, 30,3, 32,5, 34,3, 35, 38,1, 40, 41,25, 60, 80mm κ.λπ.

Αμερικανικά πρότυπα: 19 W-4, 15 W-4, 11 W-4, 19 W-2, 15 W-2 κ.λπ.

Στριμμένη πίσσα διαγώνιων φραγμών 38.1, 50, 60, 76, 80, 100, 101,6, 120mm, 2» & 4» κ.λπ.
Επεξεργασία επιφάνειας Μη επεξεργασμένη (μαύρος), καυτός-βυθισμένος γαλβανισμένος, η σκόνη που ντύνεται, επιμεταλλώνει με ηλεκτρόλυση, χρωματίζοντας ή σύμφωνα με την απαίτηση των πελατών.
Ύφος κιγκλιδωμάτων Σαφής/ομαλός, κομμένος οδοντωτά/δόντια, φράζω, κομμένος οδοντωτά φραγμός Ι
Συσκευασία

(1) επίδεσμος και χαρτόνι: Γενικά ισχύει για το τακτοποιημένο πιάτο χάλυβα

(2) μέθοδος κλειδώματος βιδών: Χρήση 4 ράβδοι βιδών μέσω του ανοίγματος του πλέγματος χάλυβα, για υψηλής αντοχής

(3) παλέτα χάλυβα: Παραδοσιακή συσκευασία εξαγωγής.

Όρος πληρωμής T/T, L/C, Western Union, πιστωτική κάρτα, εμπορική διαβεβαίωση Alibaba
Όνομα προϊόντων: Κομμένο οδοντωτά μέταλλο ξύσιμο πλέγματος χάλυβα στο οικοδομικό υλικό οικοδόμησης

Η LTA καυτή εμβύθιση γαλβάνισε το μη επεξεργασμένο ανοξείδωτο κιγκλίδωμα φραγμών για την κάλυψη αποξηράνσεων γεφυρών Decking επιφανειών οχημάτων 0Η LTA καυτή εμβύθιση γαλβάνισε το μη επεξεργασμένο ανοξείδωτο κιγκλίδωμα φραγμών για την κάλυψη αποξηράνσεων γεφυρών Decking επιφανειών οχημάτων 1

εισαγωγή επιχείρησης

Η Co. προϊόντων πλέγματος καλωδίων Zhuote Hebei, ΕΠΕ βρίσκεται στη διάσημη «οθόνη του δήμου» τη κομητεία Anping, η επιχείρησή μου είναι ένας επαγγελματίας που συμμετέχεται στο πιάτο πλέγματος χάλυβα, το πιάτο καγκέλων, το πιάτο βημάτων, την παραγωγή πιάτων κάλυψης αυλακιού και τις πωλήσεις των μεγάλων επιχειρήσεων.
Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησής μου είναι γαλβανισμένο πιάτο χάλυβα, συνδετικός τον πίνακα περίπτωσης χάλυβα, πλατφόρμα, πιάτο χάλυβα, πίνακας πλέγματος χάλυβα κλειδαριών πίεσης, ελαφρύς πίνακας περίπτωσης χάλυβα, πυκνός πίνακας περίπτωσης χάλυβα, πίνακας περίπτωσης χάλυβα Ι, βαρύς πίνακας περίπτωσης χάλυβα, πιάτο χάλυβα μορφής δοντιών, επίπεδο πιάτο χάλυβα, πιάτο ανοξείδωτου, πιάτο καγκέλων ανοξείδωτου, σχαρών πιάτο καγκέλων πιάτων condole τοπ, ειδικό, πιάτο καγκέλων προστατευτικών κιγκλιδωμάτων, θαλάσσιο πιάτο καγκέλων, ενισχυμένο ίνα υάλου πλαστικό πιάτο καγκέλων, πίνακας κάλυψης τάφρων ανοξείδωτου, πιάτο κάλυψης τάφρων, διατρυπημένος διηθητήρας, πιάτο βημάτων σκαλοπατιών, πεντάλια σκαλών δέντρων, πιάτο βημάτων ανοξείδωτου, αντιολισθητικό βήμα, πιάτο καγκέλων χάλυβα, πλέγμα πιάτο, κ.λπ.
Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στο πετρέλαιο, τη χημική ουσία, το λιμένα, τη ηλεκτρική δύναμη, τη μεταφορά, το έγγραφο, το χάλυβα, τα τρόφιμα, τη δημοτική, ακίνητη περιουσία, τους κατασκευαστικούς και άλλους τομείς.
Η επιχείρησή μας έχει προωθήσει τη διοικητική ιδέα, επιστημονικός και η συστηματική διοικητική μέθοδος, εύκαμπτος διοικητικός μηχανισμός, συνεχής τεχνική καινοτομία, εμμένει στη «ποιότητα πρώτα, ιδέα εξυπηρετήσεων πελατών πρώτα», ευπρόσδεκτοι νέοι πελάτες επιχείρησής μας οι ειλικρινά για να επισκεφτεί το εργοστάσιο.
Η αρχή υπηρεσιών μας: υψηλός - ποιοτικά προϊόντα, χαμηλή τιμή, πρώτης τάξεως υπηρεσία.

Το Hebei Zhuote βρίσκεται στη χώρα που ονομάζεται «το hometown του κινεζικού πλέγματος καλωδίων» και της «κινεζικής βάσης βιομηχανίας πλέγματος καλωδίων» στη κομητεία Anping, επαρχία Hebei.
Φυτεύω εμμένω στη τεχνολογική καινοτομία, επιστημονική διαχείριση, διαχείριση ακεραιότητας, δίνω προσοχή στην εισαγωγή της προηγμένης τεχνολογίας παραγωγής και τον εξοπλισμό, η εφαρμογή της τυποποιημένης παραγωγής, η υιοθέτηση του διεθνούς ποιοτικού συστήματος διαχείρισης ISO9000, από την προμήθεια πρώτης ύλης, διαχείριση παραγωγής, η δοκιμή προϊόντων και άλλες βασικές συνδέσεις ελέγχουν αυστηρά, για να εξασφαλίσουν την ποιότητα των προϊόντων, κέρδισαν την εμπιστοσύνη των πελατών.
Κατασκευή των wind-proof και dustproof τοίχων

 

Η LTA καυτή εμβύθιση γαλβάνισε το μη επεξεργασμένο ανοξείδωτο κιγκλίδωμα φραγμών για την κάλυψη αποξηράνσεων γεφυρών Decking επιφανειών οχημάτων 2

FAQ

Q: Γιατί για να μας επιλέξει; Οποιαδήποτε πλεονεκτήματα;
Α: Η απάντηση είναι ναι.
1) Η πιό προνομιακή τιμή: Η προσφορά μας θα είναι λογική, η τιμή μας θα είναι φτηνότερη
ίδια ποιότητα.
2) Προσαρμόστε: Μπορούμε να κάνουμε το προϊόν όπως το αίτημα, η προδιαγραφή, το μέγεθος και η ποιότητά σας μπορούν να συναντηθούν
το αίτημά σας.
3) Διαταγή μιγμάτων: Δεχόμαστε τη διαταγή μιγμάτων, τη διαφορετική προδιαγραφή και τη μικρή διαταγή ποσότητας.
4) Εξασφάλιση ποιότητας: Έχουμε την επαγγελματική ποιοτική εξεταστική ομάδα. Θα εξετάσουν τα προϊόντα πριν από την αποστολή.
5) Υπηρεσία μεταπωλήσεων: Οποιαδήποτε ερώτηση είναι ευπρόσδεκτη.

Q: Μπορώ να διατάξω το ένα κομμάτι για το δείγμα για να εξετάσω την ποιότητα;
Α: Ναι, συστήνουμε να ελέγξουμε το δείγμα πριν από τη διαταγή.

Q: Θα μπορούσα να έχω τον κατάλογο και σας τον τιμοκατάλογο για τη δοκιμαστική διαταγή σε ποσότητα MOQ;
Α: Όλα τα προϊόντα μας παρουσιάστηκαν στο alibaba, παρακαλώ έχει ένα λεπτομερές κοίταγμα και επιλέξτε τα ενδιαφερόμενα προϊόντα στην περιοχή μας.

Q: Εάν θέλω τη φτηνότερη ποιότητα, μπορείτε να παραγάγετε;
Α: Ναι, μας στείλετε ακριβώς την ποιότητά σας απαριθμεί, όπως το υλικό, ποια φτηνότερα μέρη αντ' αυτού, κ.λπ., εμείς θα κάνει ότι ως αίτημά σας και υπολογίζει την τιμή.

Q: Εάν διατάζω τη μεγάλη ποσότητα, ποια είναι η καλή τιμή;
Α: Παρακαλώ μας στείλετε την έρευνα λεπτομερειών σε, όπως η προδιαγραφή προϊόντων, η ποσότητα και άλλες απαιτήσεις. Θα σας κάνουμε την ανταγωνιστικότερη αναφορά σε το συντομότερο δυνατό.